Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

FOGALMAK

FANZINE - EREDENDŐEN ZENEI LAP, SAJÁT KIADÁSBAN, MELY KIZÁRÓLAG A KÉSZÍTŐ ILL. KÉSZÍTŐK ÍZLÉSÉT TÜKRÖZI, ÉS NEM ÉRDEKLI, KI JUT HOZZÁ ÉS MIT MOND RÓLA. ELŐFORDUL, HOGY A VÁLTOZATOSSÁG, SZÍNESSÉG KEDVÉÉRT MÁS TÉMÁJÚ CIKKEKET IS TAGLAL, DE HA KIMARADNA BELŐLE, SE LENNE KATASZTRÓFA. DOMINÁL A ZENEKAROKKAL KÉSZÜLT RIPORT, DE FONTOS A LEMEZEKRE ADOTT RECENZIÓ, NÉHA MÁS FANZINOKRÓL IS BESZÁMOLÓT TART, CSAK ÚGY, MINT AHOGY KONCERTÉLMÉNYEKRŐL IS TUDÓSÍT.

PERZINE - SZEMÉLYES ÉLMÉNYT ELMESÉLŐ SAJÁT KIADÁSÚ ÚJSÁG, MELYBEN RÉSZBEN EGYETLEN, CÍM NÉLKÜLI GONDOLATMENET VAN, AMIBŐL PERSZE MAGÁRÓL AZ ÍRÓRÓL SEMMI KONKRÉTAT NEM TUDUNK MEG (PL. NÉV VAGY CÍM, STB), DE NINCS IS RÁ SZÜKSÉG. OLYAN MINT EGY NAPLÓTÖREDÉK. RÉSZBEN PEDIG AZ EGYÉNI GONDOLKODÁSMÓD EGY GONDOLKODÁSFAJTÁT MUTAT BE, PL. ANARCHISTA, VAGY BÁRMILYEN GONDOLKODÁSON ALAPULÓ CIKKEK MEGJELENÍTÉSE.

ARTZINE - MŰVÉSZETI MEGNYILVÁNULÁSOKAT TARTALMAZÓ SAJÁT KIADÁSÚ LAP, CIKKEKKEL, FILOZOFÁLÁSSAL, DE SZÉLSŐSÉGES FAJTÁI IS AKADNAK, AMELYEK CSAK KÉPET TARTALMAZNAK, SŐT OLYAN IS, AMIBEN MÉG ELÉRHETŐSÉG SINCS, VÉGKÉPP KITALÁLHATATLAN, HOGY KI KÉSZÍTETTE ÉS MIÉRT.

 

ÖTLET A BŐVÍTÉSRE: ROHADEEK@CITROMAIL.HU